Recreatiebedrijven

Bij Wellness4Fun zijn we toegewijd aan het creëren van ultieme ontspanning en plezier voor jouw recreatiepark. Ons assortiment omvat spa’s, sauna’s, zwembaden, ijsbaden, hottubs, infraroodcabines en sunshowers, ontworpen om jouw gasten de ultieme welzijnservaring te bieden.

Met onze hoogwaardige producten en deskundige installaties kun je rekenen op een oase van rust en vermaak in jouw recreatiepark. Of het nu gaat om een luxueuze spa om te ontspannen of een verkwikkende sauna voor de ultieme wellness-ervaring, Wellness4Fun heeft alles wat je nodig hebt.


Vlakbij de Loosdrechtse plassen hebben wij een vakantiepark mogen voorzien van diverse wellness-producten. De geleverde buitensauna’s passen perfect bij de recreatiewoningen, aangezien dit allemaal op maat is gemaakt naar wens van de klant.


Wellness4Fun heeft verschillende soorten maatwerk sauna’s mogen realiseren voor Wetterhaghe gelegen aan het prachtige Heegermeer. De opmaat gemaakte sauna’s zijn allemaal naadloos geïntegreerd in de badkamers, wat zorgt voor een super strak resultaat.


Project Emslandermeer bestond uit het voorzien van 27 recreatiewoningen met diverse wellness-producten. Dit grootschalige project hebben wij met ons team binnen een mum van tijd weten te realiseren.


Naast wellness-producten kunt u ook terecht bij Wellness4Fun voor diverse accomodaties. Bij camperplaats Kale duinen heeft ons team een unieke trekkershut mogen realiseren.


Wellness4Fun heeft trots 7 luxe villa’s bij Goldenstay voorzien van ultieme ontspanning. Onze leveringen omvatten luxe spa’s, verkwikkende hottubs, een zwemspa en een sauna. En ja, zelfs in het prachtige Frankrijk hebben we gezorgd voor een ontspannende ervaring met een hottub.


Vakantiepark It Wiid te Eernewoude is al jaren klant bij Wellness4Fun. Dit grootschalige project bevat sauna’s, infraroodcabines, spa’s, barbecue’s en zelfs zwemspa’s.


Wellness4Fun heeft diverse wellness-producten bij Effeniks geleverd. Zo kan je bij Effeniks genieten van een heerlijke Kirami hottub, een luxe spa met massage en een prachtig zwembad.


Wellnessfaciliteiten voegen een extra laag van luxe en ontspanning toe aan de accommodatie, waardoor de aantrekkingskracht en bezettingsgraad toenemen.

Populaire opties zijn spa’s, sauna’s, hottubs, zwembaden en fitnessfaciliteiten. De keuze hangt af van de ruimte en het budget.

Gasten kunnen genieten van stressvermindering, ontspanning, gezondheidsvoordelen en een algeheel gevoel van welzijn, wat hun verblijf memorabel maakt.

Wellnessvoorzieningen kunnen een extra trekpleister zijn voor gasten, wat resulteert in een hogere vraag en betere bezettingsgraden.

Ja, vaak kunnen accommodaties met wellnessvoorzieningen hogere prijzen per nacht rechtvaardigen, wat kan leiden tot verhoogde inkomsten.

Tevredenheid van gasten is hoog wanneer ze kunnen genieten van wellnessfaciliteiten, wat kan resulteren in herhaalde boekingen en positieve mond-tot-mondreclame.

Begin met een duidelijk plan en werk samen met ervaren wellnessleveranciers om de beste oplossingen voor jouw accommodatie te vinden