It Wiid

Bij Wellness4Fun zijn we trots op ons recente project bij vakantiepark It Wiid, waar we meer dan 30 recreatiewoningen hebben voorzien van diverse wellnessproducten. Of het nu gaat om een op maat gemaakte Finse sauna, een luxe buitenkeuken van Boretti of een hoogwaardige spa, we hebben elk huisje getransformeerd in een oase van ontspanning en luxe.

Onze expertise in het creëren van op maat gemaakte wellnessoplossingen heeft It Wiid veranderd in een bestemming die gasten keer op keer betovert.

Onze samenwerking met Vakantiepark It Wiid heeft geresulteerd in wellnessaccommodaties die perfect zijn afgestemd op ontspanning. Elk huisje is voorzien van een op maat gemaakte sauna, afgestemd op de wensen van de gasten. Daarnaast bieden sommige van onze wellnesshuisjes de luxe en gebruiksvriendelijke Verona spa’s, samen met de toevoeging van infraroodcabines en sunshowers voor een ultieme welzijnservaring. Ten slotte hebben we enkele huisjes uitgerust met luxueuze buitenkeukens van het gerenommeerde merk Borreti.